За нас

Saint George - Официален дистрибутор на лагери Koyo

Дружеството с ограничена отговорност Сейнт Джордж е създадено 1997година и е с предмет на дейност търговия с резервни части за машиностроенето. В течение на годините Сейнт Джордж ООД се е утвърдил като доставчик на лагери и крепежни елементи. През 2001 година фирмата премества дейността си в София и създава своя база за металообработка. През периода на своята дейност фирмата е обслужвала дългогодишни договори с Кремиковци АД, Столичен Електротранспорт ЕАД, ТРАМКАР, Аурубис България АД, както и с корпоративни клиенти от Русия, Украйна, САЩ и Китай.

От 2010 година Сейнт Джордж включва в портфолиото си дистрибуцията на японските лагери KOYO, с което разширява и допълва гамата предлагани автомобилни и индустриални лагери, като възможностите за доставка покриват от високоточните и прецизни до такива с неотговорно приложение. Богатата гама лагери, които поддържа на склад, позволява задоволяването изцяло на нуждите на клиенти от енергетиката, транспортни фирми, електротранспорт, производители на електромотори, металургична и минна промишленост, както и автосервизи. Висококвалифицираният пресонал ще задоволи всяко ваше търсене и ще консултира всяко ваше запитване. Не се колебайте, запитайте ни.

Актуално

Okinawa Distributor Convention 2012 “Exchange ideas, develop new opportunities, connect and learn from each other in an informal setti...
DITEC 2012 On May 31st/June 1st, 2012, JTEKT participated to the DITEC Fair, organized by Werner Ditzinger GmbH...

Saint George

Дружеството с ограничена отговорност Сейнт Джордж е създадено 1997г. и е с предмет на дейност търговия с резервни части за машиностроенето. В течение на годините Сейнт Джордж ООД се е утвърдил като доставчик на лагери и крепежни елементи. През 2001 година фирмата премества дейността си в София и създава своя база за металообработка.

Контакти

гр. София 1582
ЖК Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 132
Лице за контакти - Ангел Иванов

  • Тел: +359 2 931 1797
  • Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.