За нас

Дружеството с ограничена отговорност Сейнт Джордж е създадено 1997 година и е с предмет на дейност търговия с резервни части за машиностроенето. В течение на годините Сейнт Джордж ООД се е утвърдил като доставчик на лагери и крепежни елементи. През 2001 година фирмата премества дейността си в София и създава своя база за металообработка. През периода на своята дейност фирмата е обслужвала дългогодишни договори с Кремиковци АД, Столичен Електротранспорт ЕАД, ТРАМКАР, Аурубис България АД, както и с корпоративни клиенти от Русия, Украйна, САЩ и Китай.

От 2010 година Сейнт Джордж включва в портфолиото си дистрибуцията на японските лагери KOYO, с което разширява и допълва гамата предлагани автомобилни и индустриални лагери, като възможностите за доставка покриват от високоточните и прецизни до такива с неотговорно приложение. Богатата гама лагери, които поддържа на склад, позволява задоволяването изцяло на нуждите на клиенти от енергетиката, транспортни фирми, електротранспорт, производители на електромотори, металургична и минна промишленост, както и автосервизи. Висококвалифицираният пресонал ще задоволи всяко ваше търсене и ще консултира всяко ваше запитване. Не се колебайте, запитайте ни.

Saint George - Официален дистрибутор на лагери Koyo

Saint George - Сертификат за одобрение по ISO9001:2015

JEB - Certificate of Approval for ISO9001:2015

JEB - Certificate of Approval for ISO9001:2015

images/   - .jpg

Актуално

Okinawa Distributor Convention 2012 “Exchange ideas, develop new opportunities, connect and learn from each other in an informal setti...
DITEC 2012 On May 31st/June 1st, 2012, JTEKT participated to the DITEC Fair, organized by Werner Ditzinger GmbH...

Saint George

Дружеството с ограничена отговорност Сейнт Джордж е създадено 1997г. и е с предмет на дейност търговия с резервни части за машиностроенето. В течение на годините Сейнт Джордж ООД се е утвърдил като доставчик на лагери и крепежни елементи. През 2001 година фирмата премества дейността си в София и създава своя база за металообработка.

Контакти

гр. София 1582
ЖК Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 132

  • Телефон: +359 2 931 1797
  • Мобилен: +359 88 9172892
  • Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.